Regeltjes

Disclaimer

Ik ben verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en ik doe er alles aan deze actueel en juist te houden. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stel ik je reactie bijzonder op prijs. Ik doe mijn best mijn website hiermee te verbeteren.

Aan de informatie en tarieven op mijn website kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright

Mijn website word beschermd door het auteursrecht: © Juriën Minke. De volledige inhoud van deze website, inclusief foto’s, artikelen, beeldmateriaal, schermafbeeldingen, graphics, logo’s, downloads en andere bestanden zijn eigendom van Juriën Minke, tenzij deze eigendom zijn van derden, en vallen als zodanig onder de Nederlandse en internationale auteursrechten, handelswetten en andere intellectuele eigendomsrechten.

Niets van de inhoud van deze website, inclusief foto’s, artikelen, beeldmateriaal, schermafbeeldingen, graphics, logo’s, downloads en andere bestanden, mag gebruikt worden voor een andere website, publicatie, openbaarmaking met commercieel exploiterend doel of welk ander commercieel doel dan ook, of op een manier die op welke andere wijze dan ook inbreuk maakt op de intellectuele eigendomsrechten van Juriën Minke.

Cookies

Mijn website maakt geen gebruik van cookies.

Privacybeleid

Als vrijetijdsfotograaf verzamel, bewaar en verwerk ik geen persoonsgegevens.  

© 2023 Juriën Minke - alle rechten voorbehouden

HTML Builder