Chasing Asphalt

Auto- en autosportfotografie

Onder de naam Chasing Asphalt houd ik me bezig met auto- en autosportfotografie. Soms in opdracht van iemand die graag mooie foto's van zijn (of haar) auto wil maar ook regelmatig tijdens evenementen. Stuur me gerust een berichtje als je ook een fotoshoot wil met je auto. Ik help je graag.

Mobirise Website Builder
Autofotografie

Ik breng jouw auto perfect in beeld. Of je nu een mooie foto van je auto wilt om aan de muur te hangen of omdat je, je auto wilt verkopen. Het kan allemaal.

Tijdens een fotoshoot maak ik vanuit diverse standpunten foto's van je auto en focus ik niet alleen op de auto als geheel maar ook op details en het interieur. Ook het maken van actie foto's behoort tot de mogelijkheden.

Stuur me gerust een berichtje. Ik help je graag.

Mobirise Website Builder
Autosportfotografie

Ik ben geregeld bij diverse autosportevenementen te vinden om mooie actiefoto's te maken. Langs de baan concentreer ik me op de actie maar in de paddock of op het serviceterrein leg ik graag de nadruk op de mensen van het team zelf.

Mobirise Website Builder
Ad Brands Ralllyteam

Met ChasingAsphalt ben ik sinds 2017 een trotse partner van het Ad Brands Rallyteam. Als teamfotograaf volg ik het team gedurende het jaar bij de voorbereidingen en de verschillende rally’s.

Het Ad Brands Rallyteam is een amateur rallysport team uit Elshout. Zij rijden met een klassieke Opel Kadett mee in het KNAF Nederlands Kampioenschap Short Rally.

© 2022 Juriën Minke - alle rechten voorbehouden

Designed with ‌

Mobirise.com